Word lid

WIL JIJ OOK GRAAG DEEL UITMAKEN VAN ONZE WARME BES-LEDENCOMUNITY?

Hieronder vind je een overzicht van onze ledenformules.
Wij zijn jou nu al heel erg dankbaar voor jouw steun en heten je van harte welkom!

1

Bronzen lid
€15

Je ontvangt:

2

Zilveren lid
€30

Je ontvangt:

3

Gouden lid
€60

Je ontvangt: 

1

Steunend lid
€15

Je ontvangt:

2

Zilveren lid
€30

Je ontvangt:

3

Gouden lid
€60

Je ontvangt:

WAAROM LID WORDEN VAN ONZE VZW? ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ!

Als vzw en patiëntenvereniging richten wij ons voornamelijk tot jou als endometriosepatiënt en tot jouw directe omgeving. We behartigen je belangen op verschillende vlakken en bij verschillende instanties.

° Wij zijn lid van het Vlaams Patiëntenplatform waardoor we samen met alle andere aangesloten verenigingen de levenskwaliteit van personen met een chronische ziekte kunnen verbeteren door onze noden en knelpunten waar we tegenaan lopen aan te kaarten bij de overheid en de zorgsector. Daarbovenop krijg jij als lid van onze vzw toegang tot alle activiteiten van het Vlaams Patiëntenplatform (https://vlaamspatientenplatform.be/nl/agenda)

° Naast onze FB-community en onze maandelijkse online Talk & Connects waar iedereen welkom is om vragen over endometriose te stellen of zijn/haar (partner)verhaal te delen, organiseren we vanaf 2023 ook verschillende activiteiten op locatie, speciaal voor onze leden! Denk bv aan een TALK&CONNECT+EXPERT waarbij er gastsprekers langskomen, een LADIES NIGHT HOMEPARTY waarbij je seksspeetjes kan bekijken en vragen kan stellen aan de consulentes, leuke LEDENDAGEN, recreatieve activiteiten, …

° Als lid van onze vzw leer je automatisch andere lotjes kennen die worstelen met dezelfde klachten en vragen als jij, die andere mensen niet begrijpen, waardoor je je meer gezien en begrepen voelt. Daarbij kan je ervaringen en tips uitwisselen met elkaar via de verschillende ontmoetingsmomenten.

°  Om van al deze informatie en activiteiten op de hoogte te blijven, brengen we vanaf 2023 een driemaandelijks ledenmagazine uit, waarin je lotgenotenverhalen en interviews met experts kan lezen, de activiteitenagenda terugvindt, de laatste nieuwe ontwikkelingen over endometriose in binnen- en buitenland kan volgen, tips krijgt over waar je allemaal terecht kan en recht op hebt als chronische zieke, interessante kortingscodes van onze sponsors en partners opgelijst ziet…

° Met jouw lidgeld ondersteun je onze vzw financieel zodat wij mooie projecten kunnen realiseren om onder andere meer bewustzijn rond endometriose te blijven creëren (zoals bv een jaarlijkse fotocampagne, flyers, folders en affiches verspreiden bij het grote publiek maar ook in de medische zorg,… ), waardoor de endometriosezorg in België hopelijk verbetert op zeer korte termijn.

° Hoe meer leden onze vzw telt, hoe meer ondersteuning jullie kunnen bieden in het organiseren van grotere activiteiten om geld in te zamelen dat we kunnen doneren aan verder onderzoek naar endometriose.

° Als GOUDEN LID heb je automatisch 1 jaar lang toegang tot ons holistisch LEDENPLATFORM ‘(Over)Leven met endo’ dat in maart 2023 gelanceerd wordt! Een ware bibliotheek aan webinars met experts in allerlei vakgebieden en thema’s, challenges en oefeningen die je helpen ontspannen, een receptendatabase, interessante online artikels, playlisten en boekenlijsten, … kortom een heuse toolkit om jouw dagelijkse leven met endometriose complementair te ondersteunen naast je medische behandelplan. Meer info? Check ledenplatform!

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De ledenkaart is één jaar geldig vanaf de datum van betaling (deze staat vermeld op jouw kaart). Een maand voor afloop van je huidig lidmaatschap ontvang je een mail met reminder om je lidmaatschap te hernieuwen.
2. De ledenkaart is persoonlijk.
3. De ledenkaart is niet inwisselbaar of restitueerbaar, tenzij BES vzw een fout maakt.
4. Vergeet tijdens onze evenementen niet je ledenkaart mee te nemen.
5. Momenteel is lidgeld nog niet fiscaal aftrekbaar.