Help ons groeien

1. Doe een donatie / gift

1. Eénmalig 

Zoals elke vzw rekenen wij oa heel hard op warme donaties en giften vanuit het hart om onze acties en plannen te kunnen realiseren, daar we op dit moment nog niet kunnen genieten van enige steun van de overheid. Via deze link kan je ons dus steunen met een bedrag naar keuze.

2. Wanneer je online shopt (via Trooper)

Wist je dat wij ook een pagina op TROOPER hebben? Telkens jij via deze pagina doorklikt naar een webshop waar je een bestelling wenst te doen, gaat er een procentje van je aankoop naar de kas van BEHIND ENDO (STORIES) vzw en dat zonder dat jij een rosse eurocent extra betaalt! 😊 Al die procenten samen zijn onze trooperinkomsten.

Onze voorganger, Endohome vzw, stopte na een aantal mooie actieve jaren en steunde ons niet alleen met een gift van €1.239,92, Sanne besloot ons achter de schermen ook mee te blijven helpen!

2. Crowdfunding

1. Informatieve PODCAST over endometriose (10.000€)

Met onze missie in het achterhoofd maken wij graag een duidelijke en heldere podcast met correcte info over endometriose. Doorspekt met interviews met specialisten en ervaringsverhalen van endosisters en hun families. Om dit zo professioneel mogelijk aan te pakken, schakelen wij graag gespecialiseerde hulp in van mensen die ervaring hebben met het maken van podcasts. Help jij ons het bedrag te verzamelen (of deze crowdfund op je kanalen te delen)?

2. INFORMATIECAMPAGNE naar medisch personeel (2.500€)

De diagnose van endometriose krijgen duurt momenteel gemiddeld 7jaar. Dit komt mede doordat nog steeds heel veel medisch personeel de ziekte niet of te weinig (her)kent en niet correct doorverwijst. Door een gerichte en duidelijke informatiecampagne, zowel op papier als met beeldmateriaal (video), naar alle eerstelijnscontacten in de zorg hopen wij deze duurtijd te verkorten. Help jij ons het bedrag te verzamelen (of deze crowdfund op je kanalen te delen)?

Doneer een bedrag naar keuze

Amount

3. Sponsoring

1. Eenmalig

Ook als bedrijf kan je onze vzw financieel ferm ondersteunen. En je geeft daarbij bewuste erkenning aan mogelijke endosisters onder jullie personeelsleden! Win-win!  Je kan ons steunen door een eenmalige storting op ons rekeningnummer BE85 7330 6308 6406. Wij kunnen hier uiteraard een factuur voor bezorgen. 

2. Jaarlijks

Of je kiest voor een specifiek jaarlijks sponsorpakket. Deze zijn wij nog volop aan het uitwerken, later meer nieuws hier!

4. Organiseer een (sportieve) actie

Organiseer een actie of een evenement als individu of als groep en schenk je opbrengst aan onze vzw!

Ben jij een sportieveling en ga je graag een ferme uitdaging aan? De perfecte combo! Want vanaf nu kan jij onze vzw een handje helpen met jouw sportieve uitdaging! Doe je binnenkort mee aan een marathon, heb je een fietsroute uitgestippeld van een paar duust kilometer, of ben je van plan om eindelijk eens die uitdagende Dodentocht te wandelen? Laat je sponsoren per kilometer! En kies onze vzw uiteraard als GOED DOEL 😊

Voor meer (praktische) info of de bespreking van je actie mag je contact opnemen via info@behindendo.be!

Anneleen en Stijn en hun 3 kinderen ondernamen een fietstocht van 1000km naar Schoppernau (Oostenrijk) en konden ons achteraf het mooie bedrag van €2.695 door storten.
Mijne sjoewie Ignace en loopmaatje Danny deden eens zot en besloten de 100km Dodentocht in Bornem al lopend af te leggen. Ze werden financieel en mentaal aangemoedigd door hun omgeving en konden ons hierdoor €1.644,50 schenken.

5. Word lid

Wil jij ook graag deel uit maken van onze warme BES-ledencommunity?

Op onze ledenpagina vind je een overzicht van de ledenformules.

Wij zijn jou nu al heel erg dankbaar voor jouw steun en heten je van harte welkom!

6. Word vrijwilliger

Een succesvolle vereniging kan maar bestaan door en groeien dankzij de inzet van (vele) gemotiveerde vrijwilligers!

Daarom zijn wij op zoek naar JOU!