‘Mijn 14 jaar durende trip met de ziekte’

Leven met een onzichtbare ziekte zoals endometriose kan er voor zorgen dat je continu twijfelt aan je symptomen. Ben ik te overgevoelig? Maar wat dan met die ene keer dat ik m’n arm brak en pas na een dikke week bij de dokter langsging omdat het niet zo’n zeer deed? Er wordt veel tijd verloren met het twijfelen aan jezelf. Dat viel ook Lily Williams te beurt, maar zij brengt nu haar verhaal.

Bekijk de sterke getuigenis in wondermooie comic-versie: https://www.thelily.com/endometriosis-is-so-much-worse-than-a-bad-period/

Updates

(Behind) Endo Stories

Endo Stories – Kim

9/04/2022 – INTRO Na lang getwijfeld te hebben om hier alles neer te pennen en vele aanpassingen later is het nu zover. Jullie leven allemaal

Verder lezen

Endo Stories – Anoniem

30 jaar uitgelachen (ook door gynaecologen) voor hevige menstruatiepijn… Ik was elf jaar toen het voor het eerst gebeurde. Mijn moeder zag het als eerste.

Verder lezen

Endo Stories – Cemile

Ik ben Cemile, 18 jaar. Mijn hobby’s zijn zingen, piano spelen, gitaar spelen en wandelen. Waar ik vooral energie van krijg, is zingen. Ik schrijf

Verder lezen