‘Mijn 14 jaar durende trip met de ziekte’

Leven met een onzichtbare ziekte zoals endometriose kan er voor zorgen dat je continu twijfelt aan je symptomen. Ben ik te overgevoelig? Maar wat dan met die ene keer dat ik m’n arm brak en pas na een dikke week bij de dokter langsging omdat het niet zo’n zeer deed? Er wordt veel tijd verloren met het twijfelen aan jezelf. Dat viel ook Lily Williams te beurt, maar zij brengt nu haar verhaal.

Bekijk de sterke getuigenis in wondermooie comic-versie: https://www.thelily.com/endometriosis-is-so-much-worse-than-a-bad-period/

Updates

(Behind) Endo Stories

Endo Stories – Kiki

Mijn Strijd met endometriose: een verhaal van kracht en doorzettingsvermogen Graag deel ik mijn persoonlijke verhaal over mijn endometriosetraject met jullie. Mijn naam is Kiki

Verder lezen