Esmeralda spreekt vrouwen met endometriose moed in

Esmeralda Frederickx (27 jaar) heeft elke maand veel buikpijn. Die heeft ze nu al 15 jaar. Vorig jaar ontdekte ze dat ze een ziekte heeft. Die geeft haar zoveel pijn. En door de ziekte kan ze moeilijk kinderen krijgen. Hoe is het om deze ziekte te hebben? En hoe verandert die ziekte haar leven? Esmeralda vertelt het aan Wablieft.

Lees meer: https://www.wablieft.be/nl/krant/interview/esmeralda-spreekt-vrouwen-met-endometriose-moed

Updates

(Behind) Endo Stories

Endo Stories – Kim

9/04/2022 – INTRO Na lang getwijfeld te hebben om hier alles neer te pennen en vele aanpassingen later is het nu zover. Jullie leven allemaal

Verder lezen

Endo Stories – Anoniem

30 jaar uitgelachen (ook door gynaecologen) voor hevige menstruatiepijn… Ik was elf jaar toen het voor het eerst gebeurde. Mijn moeder zag het als eerste.

Verder lezen

Endo Stories – Cemile

Ik ben Cemile, 18 jaar. Mijn hobby’s zijn zingen, piano spelen, gitaar spelen en wandelen. Waar ik vooral energie van krijg, is zingen. Ik schrijf

Verder lezen