Ervaringen van endosisters & hun partners

Endo Stories

Omdat het zo belangrijk is om op tijd een correcte diagnose te krijgen, zijn de ervaringsverhalen van andere #endosisters een belangrijk awareness-middel. Het overgrote deel van alle Endo Stories is gelijklopend, en toch heeft iedere #endosister haar eigen tips en ervaringen die jou kunnen helpen op jouw zoektocht.

MAAR! Er bestaat niet voor niets het spreekwoord ‘achter elke sterke vrouw staat een sterke man’! Bij #endosisters is dat meer dan waar! Want zonder al die liefhebbende en begripvolle partners zou het gevecht tegen deze onzichtbare ziekte een heel pak moeilijker verlopen. Partners die soms woordeloos begrijpen waar wij op dat moment behoefte aan hebben, die huishoudelijke taken uit onze handen nemen, die zorgen dat de kinderen gevoed en aangekleed op tijd naar school geraken, die onze machteloze woede en pijn over zich heen laten komen en ons achteraf troosten, ….

En dus kan je naast de Endo Stories van de #endosisters ook verhalen lezen over de partners in (behind) Endo Stories. Want ook zij willen hun hart wel eens luchten, of ervaringen uitwisselen met en lezen van andere partners in gelijkaardige situaties.

Geert Pieters - www.shotbywolf.be

Endo Stories

Verhalen van vrouwen met endometriose

Behind Endo Stories

Ervaringen van meelevende partners

Deel jouw verhaal

Voel je vrij om een (anonieme) getuigenis achter te laten.