Schrijf nu in!

Volg onze webinars

Tijdens de endometriosemaand in maart zorgen we steeds voor een aantal interessante webinars die iedereen GRATIS kan volgen. Ondertussen hebben we ons holistisch ledenplatform ‘Over-leven met endo’ opgericht waarop we met verschillende experts samenwerken. De webinars die daaruit voortvloeien, gaan over allerlei toepasselijke thema’s zoals menstruatie & seks, mentale stuk, voeding, beweging, complementaire aanpak…

Voor de GOUDEN leden van onze vzw is de toegang tot het platform én dus tot alle replays van de webinars GRATIS. Wens je nog geen GOUDEN lid te worden of heb je zelf geen endometriose maar vind je de webinars op zich wel interessant, kan je je steeds hieronder inschrijven voor de live momenten (exclusief replay, die is enkel beschikbaar op het platform).

Aangezien wij als vzw voor onze dagelijkse werking én voor alle events die we organiseren afhankelijk zijn van financiële inkomsten door derden, zouden wij heel erg dankbaar zijn dat jullie ons op die manier ondersteunen voor alle gratis content die we aanbieden. Dat kan op meerdere manieren, zoals een vrije gift of een aankoop uit onze webshop

Opgelet! Inschrijving is verplicht om mee te volgen en vragen te kunnen stellen.

(Noot: je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail.
De Zoom-link voor het desbetreffende webinar ontvang je 1 dag op voorhand via mail)

Schrijf nu in!

15/06 om 19u30
‘Hoe kan osteopathie verlichting bieden bij endometriose? (Q&A)’ door osteopaat Colette Peeters

Colette Peeters bundelt bijna 30 jaar ervaring, vooral expertise en specialisatie binnen een innovatieve tak in de osteopathie: inwendige vaginale en anale osteopatische behandelingen. Ze runt een groepspraktijk in Evergem waar ze zich vooral toelegt op patiënten met endometriose, infertiliteit, gynaecologische en obstetrische klachten.

In deze webinar ligt de focus op jullie vragen: over welke zaken kan zij extra toelichting geven? Met welke tips kan ze jullie helpen om klachten te verlichten? Hoe heeft ze haar expertise en techniek opgebouwd? Op welke manier kan osteopathie iets bijdragen aan een vlotter herstel na een operatie?

28/06 om 19u30
‘Energiemanagement’ door Fenna Van Kerckhoven van Hou het luchtig

Fenna van Kerckhoven (27 jaar) is online ondernemer en contentstrateeg. Ze blogt, ze coacht en ze leidt twee succesvolle ondernemingen. Vanwege haar chronische ziekte(s) doet ze dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. Door niet méér, maar wel slimmer te werken. Ze kwam erachter dat ze zich minder beperkt voelt wanneer ze leert luisteren naar haar lichaam.
 
In deze webinar deelt Fenna adhv eigen verhaal verschillende tips en technieken hoe je bewust met energie kan omgaan. Welke taken plan je best wanneer? Hoe kies je welke activiteiten je wel of niet doet? Hoe bouw je consequent rustmomenten in gedurende drukke periodes?
Op het einde is er steeds ruimte voor jullie vragen!