Noteer de data in je agenda!

Volg onze webinars

Tijdens de endometriosemaand in maart zorgen we steeds voor een aantal interessante webinars die iedereen GRATIS kan volgen. Ondertussen hebben we ons holistisch ledenplatform ‘Over-leven met endo’ opgericht waarop we met verschillende experts samenwerken. De webinars die daaruit voortvloeien, gaan over allerlei toepasselijke thema’s zoals menstruatie & seks, mentale stuk, voeding, beweging, complementaire aanpak…

Voor de GOUDEN leden van onze vzw is de toegang tot het platform én dus tot alle replays van de webinars GRATIS. Wens je nog geen GOUDEN lid te worden of heb je zelf geen endometriose maar vind je de webinars op zich wel interessant, kan je steeds hieronder meevolgen via de zoomlink tijdens de live momenten (exclusief replay, die is enkel beschikbaar op het platform).

Aangezien wij als vzw voor onze dagelijkse werking én voor alle events die we organiseren afhankelijk zijn van financiële inkomsten door derden, zouden wij heel erg dankbaar zijn dat jullie ons op die manier ondersteunen voor alle gratis content die we aanbieden. Dat kan op meerdere manieren, zoals een vrije gift of een aankoop uit onze webshop

Noteer volgende data zeker in je agenda!

21/12 om 20u
‘Zelfliefde is het begin van alles’ door Ruud Poppe

Ruud Poppe is sexperte en seks-coach. Ze begeleidt, voornamelijk, vrouwen om hun seksualiteit te leren kennen en te leren omarmen. Je kan bij haar terecht als je echt van jezelf wil leren houden, wil leren hoe ook jij kan genieten van seksualiteit en als je problemen ervaart met zin hebben in seksualiteit. Aan de hand van persoonlijke begeleiding, workshops en online informatie, leert Ruud je hoe jouw seks werkt en bekijken jullie samen hoe je alles leuker kunt maken. Ze werkt met jou individueel, maar ook met koppels. Dat kan online of live in Sint-Niklaas.

Ruud haar verhaal startte met het geven van FUN Party’s in Brussel. Ze genoot van de fantastische gesprekken die ze had op die avonden. Van de openheid van de dames die op zo’n avond aanwezig waren. Van de onwetendheid en de vragen, waar ze mee kon helpen door haar eigen kennis. En dus besloot ze van deze passie haar beroep te maken.

Hoe geniet je van seksualiteit als je pijn of remmingen ervaart? Dat is best een uitdaging. Als je hier al een tijdje mee worstelt, is het niet abnormaal dat je er uiteindelijk geen zin meer in hebt. We worden langs alle kanten bestookt met onrealistische beelden en idealen. Die zorgen ervoor dat het soms best moeilijk is om van jezelf te houden. En van je seksualiteit. In deze webinar vertelt Ruud je meer over hoe jij je seksuele energie kan laten stromen. Zodat je jouw verhaal, jouw lichaam en jouw zijn echt leert waarderen en omarmen. Zo kan je loslaten wat je zou moeten zijn en gewoon genieten van JOUW seksualiteit.

 

VIA DEZE ZOOMLINK KAN JE OP DONDERDAGAVOND 21/12 VANAF 20u DEELNEMEN AAN DE WEBINAR

Deelnemen Zoom Vergadering
https://us06web.zoom.us/j/87348198064?pwd=HbuTIfuPrN4Gxw19ITDtbMHxpsOauS.1

Vergadering-ID: 873 4819 8064
Wachtwoord: 357762